Умови обміну та повернення товару

Будь-який товар придбаний у нас, який не був у використанні, зберіг товарний вигляд і термін придатності (не менше 6 місяців до його закінчення) може бути повернутий або обміняний на будь-який інший відповідно до номера накладної. Відповідно до закону «Про захист прав споживачів», оплатити доставку товару повинен покупець.

Товар можна обміняти або повернути протягом 14 робочих днів з моменту покупки це право гарантує Вам «Закон про захист прав споживачів». Якщо проблема виявлена пізніше, коротко опишіть ситуацію, прикладіть фото або відео товару, який ви придбали у нас і хотіли б повернути, надіславши лист на електронну адресу refan@ukr.net.

Заводський брак

Якщо ви виявили шлюб, повідомте нам і не користуйтеся цим виробом. При наявності ідентичного, ми обміняємо бракований товар протягом декількох днів. Або повернемо гроші, якщо такого товару не виявиться на складі.

Відповідно до закону «Про захист прав споживачів», оплатити доставку товару повинен покупець. Але в разі шлюбу ми візьмемо на себе витрати з доставки товару в одну сторону.

Помилка з нашого боку

Якщо ви отримали товар який не відповідає замовленням, відразу ж повідомте нам. Переконливе прохання не розкривати упаковку і не користуватися таким виробом.

По можливості, ми обміняємо товар або повернемо гроші. Всі витрати за пересилку в цьому випадку, візьмемо на себе.

Для здійснення повернення або обміну зв’яжіться з нашим менеджером.

З усіх питань Ви можете зв’язатися з нами за телефонами: (050) 552 17 71 або (067) 943 53 57.

Єдине прохання: НЕ МОЖНА повернути нам товари, придбані в іншому магазині, продукцію, якої ви користувалися, а також вироби, за якими немає аргументованих причин для обміну або повернення. У всіх інших ситуаціях ми постараємося допомогти швидко і легко оформити обмін або повернення.